Teksti: Suna Österling

 

Keventääkseni juttua, ajattelin kirjoittaa hieman Catsitteri kokemuksiani:

Olin 10 päivää pitämässä seuraa perheessä, jossa oli ihanat äiti ja poika kissat (2 kpl yhteensä). Oli vallan mainiota seurata kuinka he leikkivät, tosin joskus ajattelin ettei meillä onneksi leikit samanlaisia ole, kun poika keksi ”tappaa” ensin talouspaperirullan ja sitten wc-paperirullan.. Omistaja kyllä kertoi tästä kissan taipumuksesta, mutta miten niin pieneksi silpuksi kissa jaksaakaan paperia laittaa.?

Kissat ottivat hyvin vastaan ”vieraan” ihmisen, kävinhän tutustumassa heihin, ennen sinne hoitajaksi menoa. Koko homma sujui hyvin, omistajat olivat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja kiittivät siitä, että on mahdollisuuksia pyytää hoitaja kissalle lomansa ajaksi, eikä kissan tarvitse olla/mennä vieraaseen paikkaan loman ajaksi, eli meillä Catsittereillä on varmasti viimeistään ensikesänä taas kysyntää.

Kohta osalla porukkaa alkaa varmasti lomatkin loppumaan ja arki alkamaan. Minä taasen odottelen edelleen sitä kunnon ukonilmaa, joka tekee kesän…Kuumina päivinä ei jaksa olla kissat enkä minä parvekkeella. Olen muutenkin syysihminen kaikkineen kaatosateineen.