Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä Kirjaudu tai Rekisteröidy
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Kirjoitukset ovat yksittäisten henkilöiden mielipiteitä, eivät InCat Suomen tai jonkun muun yhdistyksen, ellei viestissä niin erikseen sanota.
  KotiOhjeitaHaeKirjauduRekisteröidy  
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1
Lähetä aihe Tulosta
Kasvattajan peruskurssi Helsingissä lauantaina 1.11.2014 (Luettu 1548 kertaa)
PiiRoo
Ylläpitäjä
*****
PoissaViestejä: 2279
Pihlajanmäki, Helsinki
Sukupuoli: female
Kasvattajan peruskurssi Helsingissä lauantaina 1.11.2014
22.09.2014 - 12:26:53
 

InCat Suomi ry järjestää kasvattajan peruskurssin lauantaina 1.11.2014 klo 9.30 – 17.00.  Kurssi pidetään Viikin asukastalo Kaaressa, Tilanhoitajankaari 9, Helsinki.  Kurssin luennoitsijana on Heli Tepponen.

Kurssin hinta InCatin jäsenille 23 euroa, ei-jäsenille 35 euroa. Hintaan sisältyy kurssin lisäksi aamukahvi ja sämpylä, lounas sekä iltapäiväkahvi.  Kurssille otetaan 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja se toteutetaan, jos ilmoittautuneita on 14 tai enemmän.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 15.10.2014 mennessä paivi.kalmi@kolumbus.fi, puh.

040 715 3187. Ilmoittautuessa ilmoita nimi, osoite, puhelinnumero sekä rotukissayhdistys johon kuulut. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-allergiat tai muut ruokarajoitukset!


Kurssin sisältö

Kasvattajan peruskurssin tavoitteena on kissatietouden lisääminen ja aloittelevan kasvattajan auttaminen ja tukeminen. Kurssilla käsitellään rotukissan kasvatukseen ja hoitoon liittyviä keskeisiä asioita. Kurssin käyminen on pakollinen kasvattajanimeä anottaessa.

Kurssi on avoin kaikille rotukissayhdistysten jäsenille. Kurssitodistuksen saavat jäsenmaksun maksaneet jäsenet, jotka ovat olleet paikalla koko kurssipäivän ajan.

Kurssiohjelman painopisteet ovat perusgenetiikka ja sen sanasto, synnytys ja pentueen hoito, Kissaliiton lomakkeet ja niiden täyttäminen sekä kissan kauppaa koskeva lainsäädäntö ja ohjeet. Lyhyesti käsitellään myös rotukissaorganisaatiota.

Kurssimateriaaliin kuuluu Kasvattajan peruskurssi-vihko. Kurssimateriaali on Suomen Kissaliiton omaisuutta. Sitä ei myydä sellaisenaan, vaan se kuuluu osana järjestettävään kasvattajan peruskurssiin ja on osallistujalle ilmainen.
Siirry sivun alkuun
 
WWW  
IP on kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1
Lähetä aihe Tulosta