Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä Kirjaudu tai Rekisteröidy
YaBB - Yet another Bulletin Board
  Kirjoitukset ovat yksittäisten henkilöiden mielipiteitä, eivät InCat Suomen tai jonkun muun yhdistyksen, ellei viestissä niin erikseen sanota.
  KotiOhjeitaHaeKirjauduRekisteröidy  
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1
Lähetä aihe Tulosta
InCatForumissa noudatettavat säännöt (Luettu 22187 kertaa)
Pääkäyttäjä
Ylläpitäjä
*****
PoissaViestejä: 115
InCatForum
InCatForumissa noudatettavat säännöt
10.01.2006 - 08:41:06
 
Tämä on kissaforum. Rekisteröity rotukissa ja kotikissa ovat molemmat KISSOJA, joihin pätevät samat terveydelliset ym. ohjeet ja säännöt. Rotu- ja kotikissojen vastakkainasettelu ei tällä palstalla ole sallittua. Myös kaikenlainen kissavastaiseksi tulkittava tai huonoon kissanpitoon kehottava aineisto on ehdottomasti kiellettyä.
Kirjoittaaksesi palstalle sinun tulee olla rekisteröitynyt. Rekisteröityneenä voit muokata omia viestejäsi ja lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjille. Rekisteröinti ei velvoita tai sido mihinkään ja se on maksuton. InCat Suomi Ry:n jäsenmaksun maksaneet rekisteröityneet jäsenet saavat lisäksi käyttöönsä yhdistyksen sisäisen keskusteluosion.
Noudata palstalle kirjoitellessasi yleisiä hyviä tapoja sekä netikettiä, esim.
http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/netiketti.html ;  

Kirjoita viestisi oikean otsakkeen alle ja anna viestillesi sen sisältöä kuvaava otsikko (ei siis esim. "Tervehdys!" tai "Ongelma"). Tarkista, onko aiheesta keskusteltu jo aiemmin, jolloin voit liittää viestisi jo aiemmin aloitettuun viestiketjuun.

Kaupalliset ilmoitukset, kissojen osto-, myynti-, tai lahjoitusilmoitukset eivätkä "deitti-ilmoitukset" ole sallittuja tällä forumilla. Kuitenkin omista, tarpeettomiksi käyneistä kissatarvikkeista voidaan ilmoittaa kirpputori-osiossa.

Eläinlääkäri- ja kissahoitolasuositukset yksityisviestein, ellei ole kyse esim. lakisääteisen päivystävän eläinlääkärin tai apteekin yhteystiedoista.
Muiden keskusteluforumeiden linkittäminen tai ruotiminen ei ole hyvän netiketin mukaista eikä siten sallittua täälläkään. Muiden forumeiden linkitykset ja suositukset tehdään yksityisviestein.
Jokainen kirjoittaja vastaa omasta tekstistään ja sen asiallisuudesta. Toisten keskustelijoiden panettelu, haukkuminen tai muu huono käytös ei ole sallittua. Ei myöskään ole hyvän netiketin mukaista esiintyä useammalla kuin yhdellä käyttäjätunnuksella. 

Moderaattorit voivat poistaa sääntöjenvastaiset tai muuten epäasialliset kirjoitukset, lukita tai siirtää aiheita, tai editoida viestejä.
Sääntöjenvastaista käytöstä tai toistuvaa ohjeista piittaamattomuutta osoittavissa tapauksissa moderaattorit voivat antaa käyttäjälle huomautuksen. Kaksi huomautusta johtaa määräaikaiseen tai pysyvään käyttöoikeuksien poistamiseen. Tarvittaessa käyttöoikeudet voidaan poistaa myös ilman erillisiä huomautuksia.

Jos koet tulleesi väärin kohdelluksi, ole hyvä ja kirjoita perusteltu reklamaatiosi osoitteeseen moderaattorit (at) incat.fi. Moderaattorit käsittelevät tapauksen yhdessä ja antavat sinulle vastineen. Jos edelleen koet vääryyden tapahtuneen, voit ottaa yhteyttä InCatin hallitukseen osoitteeseen hallitus (at) incat.fi.

Lisätietoja ja ohjeita saat halutessasi joko forumin asianmukaisella osastolla kysymällä tai suoraan moderaattoreilta (osoite yllä).
Siirry sivun alkuun
« Viimeksi muokattu: 20.04.2008 - 22:58:33 Kirjoittaja Moderaattorit »  
WWW  
IP on kirjattu
 
Moderaattorit
InCat Moderaattori
*****
Poissa


Jellona valvoo....

Viestejä: 491
Re: InCatForumissa noudatettavat säännöt
Vastaus #1 - 20.01.2008 - 18:09:23
 
Forumin sääntöjä on muokattu huomautusten ja käyttöoikeuksien osalta.
Siirry sivun alkuun
 
 
IP on kirjattu
 
Sivunvalintanappi Sivu: 1
Lähetä aihe Tulosta